Почути крик Землі

Державна екологічна інспекція у Львівській області долучилася до  обговорення проблем довкілля під час Міжнародної екуменічної конференції «Почути крик Землі: інтегральна екологія в дії».

 Захід відбувся в рамках ХІІІ Міжнародного суспільного форуму «Екуменічний соціальний тиждень» - проекту, в межах якого відбуваються заходи різного формату – академічні, культурно-мистецькі, просвітницькі та практичні. Цього року форум присвячений питанням екології та захисту довкілля.

Серед учасників — представники громадського сектору, державних структур, молодіжних організацій, освітніх закладів, релігійних інституцій та Церков різних конфесій. Під час конференції обговорено турботу про сотворіння та екуменічний діалог: католицьку, православну і протестантську перспективи. Була представлена «цілісна екологія» папи Франциска – ключ для збереження спільного Дому. У своїх доповідях спікери закликали до спільного пошуку відповідей на екологічні проблеми сьогодення, заохочували творити зміни на починати їх із себе, будувати середовища дружні до довкілля, сприяти сталому розвитку наших міст і громад.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці