У Львові встановлено факт порушення режиму використання територій, що підлягають особливій охороні

Державною екологічною інспекцією у Львівській області в рамках розгляду звернення громадян проведено заходи державного нагляду за дотриманням вимог природоохоронного законодавства при використанні земельної ділянки у Львові по вулиці Кримській.

Держінспекторами встановлено факт використання земельних ділянок по вул. Кримській, що розташована на ділянці за кадастровим номером 4610136600:07:007:0154, та ділянки по вул. Кримській, 57  із порушенням природоохоронного режиму використання прибережної смуги ставка № 1.5 по вул. Бучми у м. Львів.

На  правопорушника  складено протокол відповідно до статті 53 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Крім того, власнику земельних ділянок по вул. Кримській, 57 у м. Львів видано припис про усунення порушень вимог природоохоронного законодавства.

У зв’язку із порушенням режиму використання територій, що підлягають особливій охороні, порушенням екологічних вимог при наданні земельних ділянок у власність (в межах прибережної смуги водного об’єкта) відповідну інформацію та копії документів для врахування в роботі скеровано у Головне управління Держгеокадастру у Львівській області. Для прийняття управлінських рішень, в тому числі в рамках Кримінального процесуального кодексу України,  матеріали скеровано у Головне управління НП у Львівській області та прокуратуру Львівської області.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці