Інспекція продовжує виявляти несанкціоновано розміщені побутові відходи

Працівниками Інспекції здійснено повторні обстеження територій Франківської райадміністрації м. Львова та Солонківської ОТГ в рамках розгляду звернення громадянина Олексія Мінтія щодо несанкціонованого розміщення будівельних  та твердих побутових відходів за адресами:

-         м. Львів, вул. І.Пулюя (навпроти будинків 34 та 40):

-         м. Львів, вул. Терлецького, 34;

-         м. Львів, вул. Тролейбусна (навпроти будинку 15);

-         в селі Хоросно та Деревач;

-         в околицях кільцевої дороги на території Солонківської ОТГ.

В ході обстеження територій державними інспекторами встановлено, що раніше виявлене побутове сміття не ліквідоване в повному обсязі. За невиконання законних розпоряджень Інспекції посадових осіб Франківської райадміністрації м. Львова та Солонківської ОТГ притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу.

Крім цього, спільно із громадянином Олексієм Мінтієм здійснено також виїзд на територію Лисиницької сільської ради Пустомитівського району, Сихівської райадміністрації м. Львова та с. Зубра Солонківської ОТГ, де виявлено несанкціоноване складування відходів.

Інспекцією скеровано листи до органів місцевого самоврядування стосовно вжиття заходів реагування та ліквідації даних сміттєзвалищ.








ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці