Відбулася презентація щодо управління природними ресурсами за допомогою геоінформаційних систем

        Для представників Державної екологічної інспекції у Львівській області  та департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації компанія MagneticOne Munincipal Techologies презентувала роботу щодо управління природними ресурсами за допомогою геоінформаційних систем.
        Слід зазначити, що геоінформаційна система управління природними ресурсами є інноваційним веб-продуктом, що призначений для збереження, накопичення, відображення та аналізу інформації про природні ресурси регіону. Система забезпечує оперативну і якісну роботу з просторовою інформацією у сфері управління водними і лісовими ресурсами, корисними копалинами, природоохоронними територіями та поводженням з твердими побутовими відходами.

       Зокрема, представники компанії MagneticOne Munincipal Techologies розповіли, що завдяки використанню ГІС можлива візуалізація даних на електронних картах в режимі суміщення з електронними сервісами (порталами адміністративно-територіального устрою) та даними кадастрових карт (земельної, містобудівної), а також використання графічних, в тому числі картографічних документів для інформаційного обслуговування населення, установ та організацій.







ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці