На території Крехівської сільської ради виявлено несанкціоновані сміттєзвалища

      Сьогодні, 04 травня державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області проведено заходи державного контролю на території Крехівської сільської ради Жовківського району Львівської області.

     В ході проведення держконтролю працівниками Інспекції виявлено несанкціоновані складування твердих побутових відходів на орієнтовній площі 100 м.кв. біля пам’ятника на честь перемоги жителів навколишніх сіл над турецько-татарськими загонами та на орієнтовній площі 10 000 м.кв. в селі Козулька неподалік літнього табору колгоспу Богдана Хмельницького. На час проведення рейдової перевірки власника відходів не встановлено.

          У відповідності до статтей 20, 21 Закону України “Про відходи” та п.6 постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.1998 р., №1217 “Про порядок виявлення та облік безхазяйних відходів” Інспекція зобов’язала Жовківську райдержадміністрацію та Крехівську сільську раду визначити кількість, склад, властивості, вартість відходів, ступінь небезпеки для навколишнього природного середовища і здоров’я людини, вжити заходів щодо визначення власника відходів та вирішити питання про подальше поводження з відходами.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці