Інспекцією виявлено факти незаконного вилову риби

 

Спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів Інспекції проведено заходи державного контролю на території Кам’янка-Бузького району Львівської області.

Під час проведення рейдової перевірки державними інспекторами виявлено п’ять громадян, які порушували правила рибальства, а саме здійснювали рибальство в забороненому місці на теплообмінному каналі Добротвірської ТЕС та Добротвірському водосховищі. На правопорушників складено адміністративні протоколи та притягнено до відповідальності за частиною 3 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, порушників проінформовано, що з 1 квітня 2020 року відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації №215/0/5-20 від 26.03.2020 року розпочато нерестову заборону на вилов водних біоресурсів.        Наголошуємо, що рибалити можна тільки на ділянках спеціально визначених наказом Львівського рибоохоронного патруля та затверджені вищезазначеним розпорядженням.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці