Працівники двох Інспекцій провели спільні рейдові перевірки

Протягом минулого тижня, в межах співпраці відділів державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів Державної екологічної інспекції у Львівській області та Державної екологічної інспекції у Тернопільській області було проведено заходи державного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства при проведенні полювань на території мисливських угідь суміжних з адміністративною межею областей.

Зокрема, контролем було охоплено мисливські угіддя користувачів Золочівського району Львівської області та Зборівського району Тернопільської області. Рейд було розпочато із інструктажу, узгодження маршрутів рейдових груп та пункту кінцевого збору груп на межі областей.

Загалом в ході проведення рейдів порушень правил полювання зі сторони мисливців обох областей не виявлено.

В результаті проведеної роботи працівники Інспекцій обмінялись досвідом, методами проведення таких заходів та домовились при можливості регулярно  проводити схожі заходи, обмінюватись наявною інформацією щодо потенційних порушників правил полювання, які нехтують вимогами природоохоронного законодавства на території двох областей.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці