В Інспекції відбулося засідання Колегії

Сьогодні, 24 лютого відбулося засідання колегії Державної екологічної інспекції у Львівській області за результатами роботи у 2019 році.

Про результати здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища у 2019 році доповів в.о. начальника Інспекції Василь Стрищак.



Начальник відділу організаційно-аналітичної діяльності, взаємодії з громадськістю та ЗМІ Оксана Гембусь у доповіді стосовно виконання планових заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства суб’єктами господарювання у 2019 році зазначила, що річний план виконано на 80%. Наголосила, що було перевірено 530 суб’єктів господарювання, 1347 посадових осіб і громадян було притягнуто до адмінвідповідальності у  вигляді штрафів на суму 389 920 грн, на усунення виявлених порушень Інспекцією було видано 475 приписів.



Про стан кадрової роботи та ключові аспекти проходження державної служби в умовах реформування державного управління доповіла завідувач сектору управління персоналом Леся Данилець.



Аналіз роботи громадських інспекторів з охорони довкілля Львівської області у 2019 році провела головний спеціаліст відділу організаційно-аналітичної діяльності, взаємодії з громадськістю та ЗМІ Мирослава Целюх. Наголосила на активній роботі громадських інспекторів у звітному році: кількість складених громадськими інспекторами протоколів зросла на 72 % у порівнянні з минулим 2018 роком, сума сплачених штрафів на 125%, а сума сплачених збитків на 15%.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці