Сьогодні у Львові із робочим візитом перебуває Міністр екології

Сьогодні, 14 червня, в рамках робочого візиту на Львівщину Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак разом із заступником Василем Полуйко провели нараду із представниками Державної екологічної інспекції у Львівській області спільно та Департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА.


            У межах засідання обговорено проблемні питання, пов’язані із станом навколишнього природного середовища у регіоні, зокрема в Сокальському, Кам’янка-Бузькому районах та м. Червоноград.


            Обговорено вплив діяльності Добротвірської ТЕС, ДП «Львіввугілля», ПАТ «Львівська вугільна компанія» та комунальних підприємств на довкілля. Крім цього, було аналізовано проблеми, пов’язані із підтопленням території та зберіганням гудронів.


  Предметом подальшої бесіди стали питання, які найчастіше порушуються у скаргах місцевих жителів, зокрема забруднення атмосферного повітря, поводження з відходами, проблема каналізування та підтоплення територій.

З найбільш актуальних питань керівники та спеціалісти Інспекції та департаменту надали змістовні відповіді, а також мали змогу поставити Міністру запитання, які є проблемними при здійсненні наданих повноважень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці