Результати перевірки СТзОВ «Карпати»

        Спеціалістами Інспекції проведено позапланову перевірку на предмет виконання виданого за результатами планової перевірки припису Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Карпати», діяльність якого пов’язана з виробництвом цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини.

           У ході проведення перевірки державними інспекторами виявлено, що припис Інспекції не виконаний у повному обсязі, зокрема, суб’єктом господарювання  не отримано дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, не визначено склад і властивості відходів, що утворюються на підприємстві, не ведеться первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, зберігаються (згідно встановленого зразка), не подається статистична звітність про відходи.

      За результатами перевірки відповідальну посадову особу підприємства притягнуто до  адміністративної відповідальні із накладенням штрафу на суму 510 грн. та видано повторний припис обов’язковий до виконання.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці