Результати перевірки ПрАТ «Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів»

         З 16 по 21 жовтня 2019 року  Інспекцією проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Приватним акціонерним товариством «Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів», що займається виробництвом цегли, черепиці та інших будівельних виробів, випалених з глини.

            Під час перевірки державними інспекторами виявлено наступні порушення:

·        на підприємстві відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами – тіла Голобутівського родовища суглинків та глин на території Завадівської сільської ради Стрийського району;

·        здійснено перевезення небезпечних відходів за відсутності ліцензії та договору обов'язкового страхування цивільної відповідальності перевізника за збитки, які можуть бути завдані ним під час перевезення, а саме - перевезено 49 відпрацьованих люмінесцентних ламп.

·        -виявлено порушення правил експлуатації водогосподарських споруд та пристроїв – не забезпечено безперебійну та надійну роботу комплексної водозабірної споруди при подачі води.

            Відповідальних посадових осіб ПрАТ «Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів» притягнуто до адміністративної відповідальності та видано припис щодо усунення виявлених порушень обов’язковий до виконання.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці