Результати перевірки припису, виданого ФГ «Добра корівка»

     Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства  Фермерським господарством «Добра корівка», діяльність якого пов’язана із розведенням великої рогатої худоби молочних порід та виробництво м'яса. Підстава для здійснення заходу - перевірка виконання припису, наданого з метою усунення порушень, виявлених під час перевірки, що була проведена Інспекцією у квітні 2019 року.

       В ході проведення перевірки виявлено, що припис Інспекції не виконаний у повному обсязі, зокрема, фермерське господарство не отримало дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, не веде первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються на основі матеріально-сировинних балансів виробництва та не визначено склад та властивості відходів, що утворюються.

        Посадову особу Фермерського господарства «Добра корівка» притягнуто до адміністративної відповідальності та видано повторний припис.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці